Unikt boende på ö

Vill du ha en unik upplevelse på din semester? Då är detta semesterboendet för dig!

Vi hyr ut semesterboende större delen av året på vår egna ö i Kolbengtserödsjön. Här finns gott om plats för alla gäster, i de 2 sovrummen finns det totalt 4 bäddar och uppe på sovloftet finns det ytterligare 2 bäddar samt gott om plats för extrasängar om det skulle behövas. I sovrummen finns gott om förvaringsutrymmen.

I det helt nyrenoverade huset finns det ett fullt utrustat nytt kök. I direkt anslutning till köket finns även det mysiga vardagsrummet i öppen planlösning med tillhörande kamin.

Toalett med dusch finns.

Utomhus hittar du fantastisk natur och många djur, här finns bland annat får och ankor. Här kan man också fiska, bada, ro en eka, eller bara koppla av i solen.

Städning av boende efter din vistelse kan köpas till. Transport till ön på ankomstdagen och hämtning från ön på avresedagen ingår, i övrigt hänvisas gästerna till att använda sig av öns eka för transport till och från fastlandet.

För att boka och/eller för att se tillgänglighet besök sidan boka boende. För prisuppgift se sidan priser.

Ytterligare en lokal finns precis intill huset där man exempelvis kan anordna kursverksamhet, fest eller bröllop. Här finns pentry och toalett (samt plats för fler övernattande gäster). För att boka denna lokal och/eller boka ett större evenemang, tag kontakt med oss för prisuppgift och tillgång.

 

Exteriör:

 

Interiör:

 

Natur och djurliv: